maandag 9 februari 2009

Nieuwsbrief december 2009





E-mail: buurtschap_calfven@home.nl
www: http://buurtschapcalfven.blogspot.com

CALFVEN - december 2009

Beste inwoners van Buurtschap Calfven,

Het einde van het jaar is weer in zicht. We kunnen terugkijken op een behoorlijk actief en gezellig buurtjaar; de nieuwjaarsreceptie, de in het water gevallen fietstocht (maar wel heel gezellig in de Walkant!), de Toeters en Bellenkoers en de BBQ, de burendag waarbij we de handjes uit de mouwen hebben gestoken voor De Luchtballon en natuurlijk onlangs de intocht van Sinterklaas.

Het is heel fijn dat steeds meer buurtgenoten leuke ideeën opperen voor nieuwe activiteiten, zoals bijvoorbeeld naast de kinderkoers een seniorenwedstrijd voor 60+ers, een loopwedstrijd of zelfs de marathon terug op Calfven. Wij staan open voor deze ideeën en zouden deze graag met en voor u realiseren. Laat ons weten wat u graag zou willen, dan kunnen we samen bekijken of het haalbaar is.

Het eerste initiatief voor het nieuwe jaar is natuurlijk de nieuwjaarsreceptie. Op zaterdag 9 januari 2010 verwelkomen wij u graag voor een gezellige winteravond. De warme chocomelk en glühwein zijn al besteld en uiteraard zorgen wij voor een lekkere winterse hap. Ook aan de kinderen wordt gedacht. Verder willen we niet te veel verklappen, maar we zijn in onderhandeling voor een geweldige verrassing!
Nadere informatie over locatie, tijd etc. volgt eind deze maand. I.v.m. de voorbereidingen is het prettig voor ons te weten hoeveel mensen wij mogen begroeten, daarom verzoeken wij u uzelf aan te melden. Dit kan door onderstaande strook in te vullen en in te leveren. Per e-mail reageren kan natuurlijk ook (adres etc. zie bovenaan deze brief).

Wij wensen u alvast fijne feestdagen en zien u graag op zaterdag 9 januari om u persoonlijk een goed, gezond en gelukkig 2010 te kunnen wensen.

Met vriendelijke groet,


Namens Buurtschap Calfven

1 opmerking: