vrijdag 4 maart 2011

NIEUWSBRIEF MAART 2011

Beste buurtgenoten,

Er staan weer drie gezellige activiteiten op de planning van uw Buurtschap Calfven, voor elk wat wils. Lees het in alle rust door en meldt u daarna aan voor de onderdelen die u aanspreken. Wij wensen u alvast heel veel plezier.

NL DOET, het betere dagje uit!......Meldt U aan om mee te klussen…..
Op 18 en 19 maart 2011 organiseert het Oranje Fonds, samen met duizenden organisaties in het land, NL DOET; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL DOET zet de vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Doet u ook mee?

Wij kunnen al jaren belangeloos gebruik maken van de materialen en faciliteiten van De Luchtballon. Natuurlijk is het niet meer dan logisch dat wij daar ook eens wat voor terugdoen. In overleg met André Wiltschut zullen we gezamenlijk gaan klussen op het terrein van De Luchtballon. Wij roepen iedereen op om mee te doen; jong of oud, man of vrouw, er is voor iedereen wel een passende klus. Gezellig wordt het in ieder geval. Als u mee wilt doen vragen wij u zich aan te melden via ons e-mailadres zodat wij weten op hoeveel deelnemers wij kunnen rekenen (i.v.m. lunch/versnaperingen).
Doet u ook mee? Wij zien u graag op zaterdag 19 maart a.s. om 11.00 uur bij de Luchtballon!

Fietstocht......Meldt U aan om mee te fietsen…..
Natuurlijk organiseren we ook dit jaar weer een fietstocht. Wij doen weer ons uiterste best om een originele (foto) route voor u uit te zetten en zijn al in onderhandeling over een overheerlijke lunch/brunch.
Op zondag 1 mei a.s willen wij deze traditionele tour weer gaan rijden. Zowel voor jong en oud wordt dit weer een prachtige en goed te rijden fietstocht.
Doet u ook mee? Kom dan zondag 1 mei a.s. 9.00 uur naar de hoek Bergstraat/Trambaan!

Prijs: volwassenen € 10,00 p.p. / kinderen t/m 10 jaar € 5,00 p.p.

U kunt zich tot uiterlijk 24 april a.s. opgeven via ons e-mailadres zodat wij weten op hoeveel deelnemers wij kunnen rekenen.

Highland Games......Meldt U aan om mee te strijden…..
In de gemeente Woensdrecht ligt onze kleinste kern Calfven. Minimaal één miljoen jaar geleden ontstaan, bekend vanaf de 14e eeuw en nu een groen, levendig, actief en bewoonde kern, met laagliggende, vaak agrarische of natuurgebieden en prachtige “highlands”. Deze “highlands” vormen het decor van een nieuw initiatief, de “Calfvense Highland games”.
Op zaterdag 2 juli 2011 zullen 10 teams van 8 deelnemers, onder begeleiding van een ervaren team Highland Gamers, strijden om de eeuwige roem en natuurlijk de felbegeerde beker, de “Calfven pride”.

Alle buurtschappen uit de Gemeente Woensdrecht zijn aangeschreven om een team aan te leveren. Ook teams van vrienden, familieleden of (sport)verenigingen zijn welkom om zich in te schrijven. MAAR Calfven heeft ook een team nodig!!! Voelt u zich geroepen om Calfven tijdens deze spelen te verdedigen of wilt u zelf met een vriendenteam deelnemen, dan kunt u zich inschrijven tot 1 mei a.s. via ons e-mailadres. Voor kinderen wordt er bij voldoende belangstelling een eigen wedstrijd georganiseerd. Aansluitend verwelkomen wij u natuurlijk weer bij onze traditionele BBQ.
Doet u ook mee? Meldt U dan voor 1 mei a.s. aan. Wij rekenen op uw strijdlust!

Aanvang van de Games: 11.00 uur / Einde van de Games: 17.00 uur

Aanvang BBQ:tussen 17.00 en 18.00 uur
Prijzen BBQ: volwassenen € 12,50 p.p. / kinderen 11-14 jaar € 7,50 p.p. / kinderen t/m 10 jaar € 5,50 p.p.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten