maandag 9 februari 2009

Disclaimer

Deze weblog van het Buurtschap Calfven, dient uitsluitend informatiedoeleinden. Buurtschap Calfven besteedt veel zorg aan de samenstelling van deze weblog, doch garandeert niet dat de inhoud van deze weblog en in het bijzonder de daarin vervatte informatie en gegevens te allen tijde en in alle opzichten juist en volledig zijn. Dit geldt ook voor andere weblogs of media waarnaar door middel van hyperlinks of anderszins naar verwezen wordt. Buurtschap Calfven behoudt zich te allen tijde het recht voor deze weblog dan wel de daarin vervatte informatie of gegevens te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen, ook zonder aankondiging.


Deze weblog van Buurtschap Calfven behelst generlei aanbod van Buurtschap Calfven aan de gebruiker of derden tot het aangaan van welke overeenkomst of welke verbintenis dan ook noch een uitnodiging aan de gebruiker of derde tot doen van een aanbod aan Buurtschap Calfven tot het aangaan van welke overeenkomst of welke verbintenis dan ook. Noch door het inloggen op deze weblog van Buurtschap Calfven noch door het anderszins gebruikmaken van deze weblog van Buurtschap Calfven ontstaat enige overeenkomst of verbintenis met Buurtschap Calfven.


Buurtschap Calfven aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor deze weblog noch voor de juistheid, volledigheid of betrouwbaarheid van de daarin vervatte informatie of gegevens. Buurtschap Calfven aanvaardt geen aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid jegens degene die inlogt op de weblog van Buurtschap Calfven of anderszins gebruikmaakt van deze weblog voor schade die daaruit voor dezen uit welke hoofde dan ook mocht voortvloeien.


De weblog van Buurtschap Calfven is auteursrechtelijk beschermd. Publicatie van daarin vervatte informatie of gegevens, in welke vorm dan ook, zoals doch niet beperkt tot het gebruik van teksten of delen daarvan, afbeeldingen en grafisch materiaal van welke aard dan ook vereisen voorafgaande schriftelijke toestemming van Buurtschap Calfven. Het inloggen op deze weblog en het overigens gebruikmaken van deze weblog alsmede ieder handelen en nalaten van Buurtschap Calfven in verband daarmee wordt bij uitsluiting beheerst door het Nederlands recht.